Jobba hos oss

Servis till vår matsal

Vi söker nu efter en passionerad och engagerad person till vår matsal på Frank Bistro. Som servis hos oss har du en nyckelroll i att skapa en positiv och trevlig upplevelse för våra gäster. Vi söker dig som brinner för service och har ett genuint intresse för mat och dryck. Du är lyhörd, ansvarstagande och har goda kommunikationsförmågor.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att ta emot och placera gäster, ta beställningar, servera mat och dryck, samt att ge rekommendationer och svara på frågor. Du kommer också att ansvara för att hålla ordning och följa upp med gästernas behov under hela deras besök.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, men det är inte ett krav. Viktigast är att du har rätt inställning och att du brinner för att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.

Arbetstiderna är varierande och inkluderar både kvälls- och helgarbeten. Vi kan erbjuda en inspirerande arbetsmiljö och en möjlighet att vara en del av ett dynamiskt team.

Om du är intresserad av att bli en del av Frank Bistro, skicka in ditt CV och personliga brev till våran restaurangchef via e-post på Nathalie@frankbistro.com


Passionerad sommelier

Vi söker en erfaren och passionerad sommelier till Frank Bistro. Sommelieren är ansvarig för att skapa och hantera restaurangens vinlista samt våra olika dryckespaket.

Kvalifikationer:
• Utbildning inom sommelierhantverket
• Stor kunskap om viner från olika delar av världen och förmåga att välja ut passande viner
• Erfarenhet av att arbeta som sommelier i en restaurangmiljö
• Förmåga att kommunicera och interagera med gäster på ett serviceinriktat sätt
• Organisationsförmåga och förmåga att hantera en uppdaterad vinlista

Arbetsuppgifter:
• Effektivt arbete i service mot gäst
• Skapa och uppdatera vinlistan med noggrant utvalda viner
• Samarbeta med köket för att skapa matchande vin- och matparningar
• Anordna vinprovningar och vinkunskapskurser för de anställda
• Hålla sig uppdaterad om trender och utvecklingar inom vinindustrin

Om du är en passionerad sommelier som brinner för att erbjuda en exceptionell vinupplevelse till gästerna och har tidigare erfarenhet av att arbeta i en restaurangmiljö, ser vi fram emot att höra från dig. Vänligen skicka ditt cv och personligt brev till oss för att ansöka om tjänsten till Nathalie@frankbistro.com

Frank letar alltid efter passionerade och dedikerade restaurangmänniskor som vill trivas och växa tillsammans med oss.

Om du känner att du är intresserad av att jobba tillsammans med oss skicka in en skriftlig CV till niclas@nyahattfabriken.se

Sommarstängt

Öppnar återigen 8:e augusti.