Kan jag ta med mig barnen?

Ja det kan du, barn från fem års ålder och äldre är välkomna till Frank. Vi har ingen barnmeny och serverar samma mat till barn som vuxna. Med åren har vi haft flertalet barn som uppskattat och njutit av maten men den tidsåtgång på ca 2,5 h som krävs är inte uppskattad av alla barn.

OBS! Då vår lokal är liten och intim tillåter vi ej barn under fem och ber er därför vänligen att skapa alternativa planer för dem.

Tar ni emot större sällskap?

För närvarande tar vi emot grupper upp till 8 gäster i vår matsal. För privata sammankomster eller företagsgrupper finns möjligheten med god framförhållning att reservera hela restaurangen för upp till 36 gäster. Maila info@frankbistro.com med din förfrågan så återkopplar vi till dig.

Tar ni emot kontanter, kreditkort eller båda?

Vi är en kontantfri verksamhet för vår personals säkerhet.

Vi tar emot Amex, Mastercard & Visa.

Säljer ni presentkort?

Vi erbjuder digitalt programmerade presentkort med en exakt giltighetstid på 365 dagar från inköpstillfället. Har du hittat ett presentkort i byrålådan? Gå in på dittkort.se och kolla giltighetstiden. Om kortet fortfarande är aktivt kan man fylla på kortet med 250 kr för att förlänga sitt kort ytterligare ett år. Den summan är ingen avgift utan pengarna kan användas vid ditt besök.

Köp presentkort här

Har ni något krav på klädsel?

Nej, vi är ett avslappnat hak och hoppas verkligen att du känner dig bekväm i det du har på dig.

Vad är “frank rules”?

En överraskningsmeny bestående av fyra serveringar.

Vid ankomst ges du möjligheten att välja inriktning på varmrätten mot fisk eller kött.

Det finns även en vegetarisk meny.

Middagen inleds med snacks och en gemensamt serverad första rätt förhoppningsvis ackompanjerad av ett bubblande glas champagne så du hamnar i rätt stämning. Därefter får du och ditt sällskap ytterligare varsin förrätt, varmrätt och dessert med två olika smaker vid varje serveringstillfälle för att behålla nyfikenheten, överraskningsmomentet och lekfullheten genom hela middagen.

Har ni vinpaket & isåfall hur mycket kostar det?

Ja det har vi, dryckespaketen finns i två nivåer:

Dryckespaket 495 SEK

Exklusivt dryckespaket 950 SEK

Hur lång tid tar middagen?

Var beredd på att det tar ca 2,5 timmar.

Har ni möjlighet att anpassa middagen utefter mina allergier?

Om vi får rätt förutsättningar och informationen når oss senast 48 h innan middagstillfället, gör vi givetvis vårt yttersta för att försöka lösa något som fungerar. Vänligen skicka oss ett email och försök så noggrant som möjligt i detalj beskriva allergi. Om en svår allergi helt oväntat dyker upp vid bordet utan förvarning kan det hända att vi tyvärr inte kan jobba oss runt problemet. Våra ingredienser och den lilla kvantitet av färska råvaror som vi jobbar med begränsar våra möjligheter att lösa specialkost utan förvarning.

Måste man boka bord eller kan jag bara slinka förbi?

Som en liten verksamhet med begränsat antal sittplatser rekommenderar vi alltid att ni gör en onlinebokning eller kontaktar oss via info@frankbistro.com med er förfrågan. Det är framförallt väldigt hårt tryck på våra helger och det är inte ovanligt med 6-8 veckors fullbokade helger.

Med det sagt får vi precis som alla restauranger sena avhopp och sällskap som minskar i storlek och tar i mån av plats och tid gladeligen emot gäster som kommer förbi och chansar.

Har ni en kölista för eventuella avhopp?

Absolut. Om ett specifikt önskat datum inte finns tillgängligt online vänligen maila oss ditt mobilnr och övrig lämplig kontaktinformation, bifoga sällskapets storlek, eventuella allergier och datum/tider av intresse. Skriv KÖLISTA i ämnesraden och det datum du önskar.

OM möjlighet uppstår hör vi direkt av oss till dig med vad vi kan erbjuda.

Använd vår mailadress info@frankbistro.com

Vad händer om jag är sen till min bordsbokning?

Vänligen respektera din bokade tid då en försening kan påverka hela vår kvällsservice.

Kommer du riktigt sent kan det inträffa att vi inte hinner ta hand om dig innan nästa bokade sällskap på det bordet dyker upp.

Skicka gärna ett textmeddelande till 021-13 65 00, under vår kvällsservice är vårt fokus på gästerna så vi hinner tyvärr inte konversera i telefonen.

Kan jag ta med mig hunden in i restaurangen?

Nej.

Sommarstängt

Öppnar återigen 8:e augusti.